Šestokomorni profil - Prestige, Termo

Šestokomorni INOUTIC - PRESTIGE termo profil / 76 mm /

INOUTIC PRESTIGE sestokomorni profil, ugradne dubine 76 mm sa tri diht gume

Kvalitetan profil koji svojim visokim vrednostima ispunjava najviše standarde savremene gradnje.

Odličnom toplinskom i zvučnom izolacijom INOUTIC PRESTIGE i više nego ispunjava najnovije propise o uštedi energije i u državama sa najzahtjevnijim standardima po tom pitanju.

Time je vlasnicima objekata sa ovom stolarijom omogućeno dobijanje dotacija i subvencija iz fondova za uštedu energije. Direktna ušteda je vidljiva i kroz smanjene troškove grejanja i hlađenja koja bi se u odnosu sa standardnim prozorima trebala viditi kao smanjenje troškova od 40-ak %.

WINPROJEKT doo. svojim kupcima PVC stolariju iz PRESTIGE 6-komornog sistema nudi u izboru iz palete 40-ak boja i dekora drveta. Pogledajte paletu boja.

Ovako bogata paleta PROZORA U BOJI daje neograničene mogućnosti i širine u dizajnu, omogućava sačuvanje tradicionalnog a isto tako i da naglasi savremeno u arhitekturi.

Ovde posebno naglašavamo mogućnost da naši PROZORI I VRATA budu različitog izgleda i boje sa jedne a drugačiji sa druge strane./ npr. gledano izvana da budu beli ili zeleni a u pogledu iz sobe da budu u dekoru drveta i sl.

Boje i dekori drveta su kvalitetne i trajne laminirane folije najvišeg dizajna i kvaliteta. I nakon dugog niza godina naše boje će izgledati čisto i sveže kao prvog dana. Veoma su lake za održavanje i otporne su na atmosferilije, na temperaturne promene i na UV zračenje. Pored PVC PROZORA I VRATA u bojama su dostupne i roletne.

Boje su razvrstane u grupe i to prema arhitektonskim stilovima da bi Vama omogućili lakši odabir. Pogledajte paletu boja

Meni