Petokomorni PVC profil - Inoutic, Arcade

Arcade je novi INOUTIC-ov petokomorni profil. Dizajnerski naglašen, skladnih oblina koje su potpuno podređene funkcionalnosti prozora u smislu njegovog kasnijeg održavanja.

Sa svojom ugradnom dubinom od 71mm i jakim pocinkovanim čeličnim ojačanjem kod ovog profila dobivamo veliku statičku stabilnost praćenu dobrom toplinskom izolacijom.

Naše je skromno mišljenje da je INOUTIC-Arcade odličan izbor za sve, kako za investitore tako i za krajnje korisnike i da ste sa ovim profilom iz uloženih sredstava izvukli maksimum.

INOUTIC-Arcade je odlično projektovan profil koji će zadovoljiti sve standarde savremenog života kako u estetskom tako i u tehničkom i u funkcionalnom smislu.

PVC PROZOR I PVC VRATA u sistemu INOUTIC-Arcade našim kupcima su dostupni u paleti 40-akrazličitih boja kao i u dekora drveta.

Ovako bogata paleta boja kod PVC PROZORA I PVC VRATA otvara neograničene mogućnosti i širinu za delovanje arhitekata i dizajnera. Omogućava im da sačuvaju tradicionalno a isto tako i da naglase savremeno u arhitekturi dajuci svakom svom objektu jedinstvenost i prepoznatljivost izdvajajući ga iz mora jednoobraznosti. Posebno ćemo navesti mogućnost da prozor sa jedne strane bude u jednoj boji a sa druge u različitoj. Da npr izvana bude beli a iznutra da bude recimo u dekoru zlatnog hrasta ili mahagonija i sl.

Boje i dekori drveta su izrađeni kao kvalitetne i trajne laminirane folije najvišeg dizajna i kvaliteta. I posle dugo godina boje na našim profilima će izgledati čiste i sveže kao prvog dana.Veoma su jednostavne za održavanje i otporne su na sve utjecaje kako spoljne (kiša, sneg, UVzračenje) tako i one iz prostora (pare i dimovi).Pored prozora i vrata u bojama su dostupne i roletne.

Boje su podeljene u grupe i to prema arhitektonskim stilovima da bi na taj način olakšali i na neki način usmerili odabir. Pogledajte paletu boja

PVC Ulazna vrata

pvc prozori
pvc prozori
pvc prozori
pvc prozori

Ulazna PVC vrata u sistemu INOUTIC - ARCADE izvedene su u sistemu petokomornog profila sa izuzetno naglašenim pocinkovanim čeličnim ojačanjem koje omogućava jedinstveno visoku stabilnost.

Sve to je popraćeno pažljivo dizajniranim konturama što u kombinaciji sa panelima priznatog proizvođača GRAD-EXPORT ili uz neko od rešenja u sistumu prečki daje upečatljiv dojam o Vašem objektu.

Vrata su opremljena više zatvornom bravom koja ostvatuje pritezanje u pet tačaka čime je dihtovanje besprekorno.

Kvalitetno i sigurno nošenje ulaznih vrata ostvarili smo ugradnjom jakih 3D šarki sa mogućnošću štelovanja u sve tri ose.

Kod naših ulaznih PVC vrata posebno naglašavamo izvedbu u varijanti niskog aluminijuskog praga koji omogućava očuvanje toplotnih karakteristika elementa pošto je urađen sa prekidom termičkog mosta.

Pored navedenog vrata sa ovim pragom su u skladu sa standardnom DIN 18025 koji definiše prag koji omogućava nesmeteno kretanje osobama sa ograničenim sposobnostima u kretanju.

Ovako osmišljena i kvalitetno urađena vrata naročito priznanje su dobila kod naših kupaca gde se direktno spolja ulazi u neki od dnevnih prostora bez hodnika i predsoblja kao tampon zona.

Naravno i sistem ulaznih vrata je dostupan u nekoj iz palete od 40-ak boja i dekora drveta. Pogledajte paletu boja

Dvokrilna PVC vrata

pvc prozori
pvc prozori
pvc prozori
pvc prozori

Meni