INOUTIC - nemački PVC profili

Ovde ćemo u par reči predstaviti proizvođača PVC profila od kojih mi u daljem procesu proizvodnje "pravimo" Vaše prozore i vrata. Ovim Vam želimo ukazati da ovde nije reč o proizvođaču koji je počeo jučer da radi nego o firmi koja je u svom više od pola veka dugom postojanju stalno zauzimala lidersku poziciju na strogom i zahtevnom evropskom tržistu.

INOUTIC danas predstavlja ime jednog od vodećih svetskih proizvodača PVC profila za proizvodnju građevinske stolarije.

INOUTIC je osnovan davne 1956. godine u Nemačkoj. Osnivač je bilo preduzeće "KUNSTSTOFFWERKEN" vlasništvo braće Anger u Bogen-u/Dunavu.

1985. godine firma postaje "THYSSEN Polymer GmbH" da bi 2007. godine usled promene vlasničke strukture bila preimenovana u "INOUTIC/DECEUNINCK GmbH".

Sa više od 50 godina nemačkog iskustva u proizvodnji plastičnih masa, kao fabrika koja je objedinila sve segmente proizvodnje, od dizajna i razvoja preko tehnoloških rešenja pa sve do same ekstruzije INOUTIC je kvalitetan partner nama, malom proizvođaču da sa punom odgovornošću možemo reći svojim klijentima da njihove prozore i vrata radimo sa jednim od najkvalitetnijih profila na evropskom a time i svetskom tržištu.

PVC Prozori

pvc prozori
pvc prozori
pvc prozori

Kao proizvođač PVC PROZORA I PVC VRATA Winprojekt d.o.o. je odlučan u svojoj strategiji da sva nova rešenja usvojena od INOUTIC-a ubrzano usvoji i primeni na domaćem tržištu striktno i u svemu strogo sledeći smernice proizvođača profila. Zakonski određeni standardi po pitanju kvaliteta za INOUTIC i za Winprojekt d.o.o. predstavljaju samo minimum zahteva koje svojim proizvodima i rešenjima nastojimo ispuniti.

To je potvrđeno i u dokumentima izdanim od vodećih međunarodnih instituta za ispitivanje kvaliteta koji dokazuju da ovi proizvodi po pitanju trajnosti, bezbednosti, kvalitetu i energetskoj efikasnosti spadaju u I klasu.

Meni